First post

For many years I dreamt about having my own studio in the garden.   In 2011 I was gifted some money and I did a lot of searching to find the best space for me and the location.  Finally I started the build with help from my friend John, a local wood sculptor.

Studio Hundy was completed in 2012, so called because of its proximity to Hundy Mundy Folly here in the Scottish Borders.

It is north facing with lovely large front windows.  I included a skylight during the build – a double glazed panel recycled from our house renovations – to give light from above.  The studio space has given me the opportunity to explore and develop my artwork, or sometimes just sit and watch nature in the garden unfold as the seasons change.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s